5 неща, които харесвам в момента

5 неща, които харесвам в момента

Здравейте! Чувствам се странно да пиша на български тук. Имам чувството, че съм забравила как да списвам блог на родния си език 🙂 Започнах блога си на български преди около 6 години може би, след около 3 преминах на английски – с цел да подобря изказа си и ето сега пак пиша на български. И в първата ми публикация ще споделя с вас 5 неща, които харесвам в момента:

Книгите

Аз съм от хората, които обичат да четат, и това не е някакво откритие. Но напоследък прекарвам много време в четене. От началото на годината досега прочетох 21 книги и имам 5-6 преполовени. Което е повече от супер предвид факта, че си поставих за цел да прочета 30 за тази година. От тези най-любимите и интересни ми бяха „Произход“ на Дан Браун (ако сте му фен много ще ви хареса!); „Ледената принцеса“ на Камила Лекберг (първият ми досег със скандинавската литература и останах много впечатлена и препоръчвам!!) и „7 дни и 7 нощи“ на Уенди Уакс (доста забавен за мен чиклит).

Раниците

За рождения ми ден ми подариха тази страхотна раница бухал и откакто се постопли съм главно с нея. Побира страшно много неща, но не се усеща тежеста. Нося си я дори и с рокли. Отива на всичките ми ежедневни дрехи.

Owl backpack

Естественото изсушаване на косата

Зимата сешоарът е задължителен при косата ми главно защото ми е студено на главата и ми е неприятно да спя с мокра коса. Но откакто се затопли времето изчаквам косата ми да поизсъхне и я правя на кок и така заспивам. На сутринта й е необходимо малко време да доизсъхне и е приятно начупена и с форма.

Готварски YouTube канали и блогове

Напоследък се улавям, че ми става интересно да научавам нови рецепти, дори и да гледам снимки на вкусно приготвена храна. Аз съм от хората, които гледат максималко бързо да сготвят и въртят 5-6 рецепти. Тествала съм 2-3 нови рецепти, но сега съм си обещала всяка седмица да готвя по 1 нова рецепта. Вчера пробвах кашкавал на фурна и се получи сносен като за първи опит.

Cardi B

Не си спомням кога си пуснах всичките й песни за първи път (след хита No limit е било със сигурност), но вече постоянно я слушам на работа и вкъщи. Новият й хит I like it е страшно раздвижващ и те кара да си мечтаеш за плажове, релакс и щастие.

А вие какво харесвате в момента?

Enjoy this post? Please spread the word 🙂

Може да харесате още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *